Pokud Vám nereaguje tlačítko přihlášení, přihlaste se zde
Nakupování v Německu bez omezení
s odesláním do ČR i SR.
Orientační kurzovní lístek:
EUR 26,93
CZK 3,806
Přihlášení na účet X

RegistraceZapomenuté heslo
Znovu odeslat aktivační kód

Ochrana osobních údajů

Odpovědný provozovatel Nákupů v Německu klade velký důraz na ochranu Vašeho soukromí. Proto se zavázal chránit vaše osobní údaje a postupuje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů a dalšími souvisejícími právními předpisy. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich stránek. Přístupem a užitím stránek nakupyvnemecku.cz a nakupynemeko.cz vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, popsanými v tomto prohlášení.

Získávání informací

Stránky Nákupů v Německu nevyžadí, kromě registrace, žádné zadávání osobních údajů. V případě registrace ale některé potřebujeme, abychom mohli poskytnout nabízenou službu, kterou požadujete. Mezi takové osobní údaje mohou patřit jméno a příjmení, adresa, email nebo telefon. Žádnou z těchto informací však nemusíte zadávat, ale bez nich nebude možné poskytnout požadovanou službu.

Použití informací

Vaše data používáme pro dodání služeb, které požadujete. Například při objednání zásilkové služby nebo pro elektronické zasílání zajímavých informací.

Zavázek chránit osobní údaje

Provozovatel se zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů, jejich neoprávěné shromaždování nebo jiné zneužívání. Samozřejmě plně respektujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace